Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hyr kanot

Sugen på en fantastisk dag på sjön? Vad kan vara bättre än en tur i kanot? På ditt kanotäventyr kan du ta del av alla små vinklar och vrår av Fegensjön. Här får du tips om var du kan hyra din kanot. Alvhaga och Fegenkiosken har även båtar att hyra ut.


Sova över

Alvhaga Vildmark

Möjligheterna till aktiviteter i Fegens vackra natur är nästan oändliga. Här hittar du den perfekta platsen för att njuta av livet, oavsett om du vill ha lugn och ro eller full fart. Bo på Alvhaga Vildmark så är du verkligen mitt i naturen.
Äta

Fegenkiosken

MTS Fegenkiosken ligger i hjärtat av Fegen med utsikt mot Fegensjön. Här kan du hyra din kanot, stanna och äta i gatuköket eller köpa något i Jourlivs butiken.
Sova över

Kalvs Familjecamping

Kalvs familjecamping ligger som en naturlig mittpunkt i ett stort sjösystem med flertalet vattendrag, åar och kanaler som förbinder sjöarna. Här bor du nära äventyr och aktiviteter, men samtidigt avskilt från vardagens stress.
Sova över

Påarps gård

Mitt ute i den västgötska skogen hittar du Påarps Gård som är en bra plats för natur- och fiskeälskare. Följ med på en guidad fisketur, ge dig ut på sjön i en kanot eller utmana vänner och familj i aktivitetsladan Logen. Påarps gård erbjuder helhetslösningar med både logi och mat.
Handla

Siggebergs loppis

Siggebergs loppis och turistinformation ligger i familjära Håcksvik. En by vars invånare vi lovar kommer göra allt för att du ska känna dig välkommen. Här kan du hyra cyklar eller kanoter och inte minst göra loppisfynd.
Paddla

T. Gustafsson kanotcentral

Här kan du få hjälp med allt för att din paddlingstur ska bli som du önskar. Hos T Gustafsson Kanotcentral får ni hjälp med allt från planering till utrustning. Området erbjuder flera sjöar och vattendrag och mil av orörd natur.
Sova över

Ätrans Fritidsanläggning

15 min från Ullared intill fridfulla Eseredssjön ligger Ätrans Fritidsanläggning som är en stugby med sju stugor. Men det är även en komplett anläggning för dig som vill njuta av friluftsliv och olika aktiviteter.