Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bra att veta

Visste du att Fegen sommartid har en egen turistinformation? Eller att du gärna får låna flytväst gratis från Räddningstjänsten?Oavsett om du planerar att åka till Fegenområdet eller redan är här så kan det vara bra med lite praktisk information. Den hittar du här.


Broschyrer

På visitfegen.se hittar du det mesta och det bästa om Fegen med omnejd. Men ibland kan det vara skönt att ha en karta eller broschyr i handen. Då är du välkommen in på Turistinformation i Fegen eller ring oss så skickar vi dem till dig. När vi inte har öppet kan du se alla våra broschyrer digitalt som pdf.

Falkenbergs Turistinformation

Falkenbergs Turistinformation har massor av tips till dig som vill upptäcka Falkenberg. Kika in på turistinformationen eller slå dem en signal så guidar de dig till garanterat minnesvärda upplevelser. De hjälper dig även med att boka biljetter till evenemang i Falkenberg och resten av Sverige.
Övriga aktiviteter

Svenljunga Turistinformation

I Svenljunga tätort, där ån Ätran flyter förbi, ligger Svenljunga turistinformation, precis vid vårt vackra torg. Turistinformation ligger i anslutning till vårt bibliotek.

Gislaved Turistinformation

I de småländska skogarna finns det kultur- och naturupplevelser som väntar på att utforskas av dig. Vill du veta var du kan bo, äta och göra? Fråga oss på turistinformationen så hjälper vi dig!